Skip to main content

In the Movies

In the People

In the Events

In the Contents

In the Medias

Theater release on July 21, 2021

Palmarès 2021

Palmarès 2015

Honorary César

Palmarès 2016

Honorary César

Palmarès 2017

Honorary César

Palmarès 2018

Honorary César

Palmarès 2019

Honorary César

Palmarès 2014

Honorary César

Palmarès 2013

Honorary César

Palmarès 2012

Honorary César

Palmarès 2011

Honorary César

Palmarès 2010

Honorary César

Palmarès 2009

Honorary César

Palmarès 2008

Honorary César

Honorary César: 60 years of cinema

Palmarès 2007

Honorary César

Palmarès 2006

Honorary César

Palmarès 2005

Honorary César

Palmarès 2004

Honorary César

Palmarès 2003

Palmarès 2002

Palmarès 2001

Palmarès 1999

Palmarès 1997

Best Producer

Palmarès 1996

Best Producer

Honorary César

Palmarès 1995

Palmarès 1994

Honorary César

Palmarès 1993

Palmarès 1992

Palmarès 1991

Palmarès 1990

Honorary César

Palmarès 1989

Honorary César

Palmarès 1988

Honorary César

Palmarès 1987

Honorary César

Palmarès 1983

Honorary César

Palmarès 1981

Honorary César

Palmarès 1980

Palmarès 1979

Palmarès 1978

Palmarès 1977

Honorary César

Palmarès 1976

Honorary César

Nominations 1998

Bonne mère

RéalisationHafsia HerziDuration : 99min

C'est la vie

RéalisationJulien RambaldiDuration : 103min